Kære Familie- og Motionsorienteringsdeltager,

Tak for din deltagelse i Familie- og Motionsorientering i denne vinter eller tidligere. Vi er rigtigt glade for din deltagelse og de overvældende mange positive kommentarer.

Som du måske har bemærket, så er der ikke annonceret flere arrangementer. Det skyldes ikke, at vi stopper med Familie- og Motionsorientering. Det skal nok vende tilbage på et tidspunkt. Men nu er tiden inde til at fokusere på træningsaktiviteter og løb for klubbens medlemmer.

Efter påske starter vi op med at afholde klubtræning lørdage kl. 14:00 rundt omkring i de nordsjællandske skove. Alt efter, hvem der tilmelder sig, vil der være løb på lette baner for børn og unge og træningsbaner af varierende længde og sværhedsgrad for både nybegyndere og erfarne løbere. Denne træning er for klubbens medlemmer og kræver tilmelding fra gang til gang af hensyn til planlægningen.

Er du interesseret i at blive medlem af klubben og deltage i vores klubtræning og andre aktiviteter, bedes du rette henvendelse til bestyrelsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

På gensyn i skoven,
Kildeholm Orienteringsklub

Godt Nytår ønsker vi alle venner og gæster i Kildeholm Orienteringsklub.

Så er vi klar igen, og du kan komme i skoven til en frisk udendørsaktivitet for familier eller enkeltpersoner, der gerne vil have motion og en god oplevelse samtidig.

Første gang er søndag d. 16. januar i Sperrestrup Skov, hvor vi igen laver Familie- og Motionsorientering. Der er start kl. 10:00 - 11:00.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage, blot lidt frisk energi, lidt gåpåmod, og passende tøj til en vandre- eller løbetur i skoven. Du kan læse mere om Familie- og Motionsorientering på vores hjemmeside.

Detaljer omkring arrangementet den 15. januar finder du i kalenderen og på Facebook.

Kildeholm Orienteringsklub blev i 2022 vinder af 5. division med to flotte sejre i de indledende to runder.

I kampen om eventuel oprykning til 4. division måtte vi dog sande, at vort hold endnu ikke er bredt nok. Styrken har vi, hvad blev bevist af en række fine resultater i de forskellige klasser. Men vi var op mod klubber, som vi endnu ikke kan matche i antal af løbere. Men til næste år er endnu en sæson og med lidt medlemstilgang, er vi bestemt ikke ude af kampen om en plads i 4. division.

Tak for en god indsats til alle klubbens medlemmer.

Er du klar til efterårets løb? Du kan pudse formen af nu ved at deltage i klubbens fællestræning fra torsdag d. 18. august, hvor vi starter op igen i samarbejde med Farum OK, Ballerup OK og OK73.

Træningen foregår hver torsdag med start mellem 17:15 og 18:00, hvor der løbende vil være instruktion. Du finder de forskellige mødesteder i vores kalender på hjemmesiden eller Facebook.

Det er gratis for klubbens medlemmer at deltage og der krævet ikke forhåndstilmelding. Er der ikke-medlemmer, der er interesserede i at prøve orienteringsløb, er man velkommen til at rette henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så finder en mulighed.

Så er vi i gang igen, og du kan komme i skoven til en frisk udendørsaktivitet for familier eller enkeltpersoner, der gerne vil have motion og en god oplevelse samtidig.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage, blot lidt frisk energi, lidt gåpåmod, og passende tøj til en vandre- eller løbetur i skoven.

Første gang er søndag d. 16. januar i Sperrestrup Skov. Der er start kl. 10:00 - 11:00.

Detaljer omkring arrangementet finder du i kalenderen og på Facebook.