Kalender

efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Familieorientering Special
Søndag, 14 Maj 2017, 10:00
Hits : 688
Kontakt Leif - 6062 4216

Søndag den 14. maj laver vi en anderledes Familie-orientering.

I stedet for, at det foregår i Sperrestrup Skov eller Grønlien, så tager vi ud til et lidt større Orienteringsløb i Buresøskovene.

Vil du med? Så mød os søndag den 14. maj kl. 10:00 ved Buresøbadet. Du finder os på stævnepladen ved vores klubbanner, hvor vi gerne vil hjælpe dig med at komme godt i gang.

Der vil være baner, der minder om banerne fra den normale Familie- og Motionsorientering, f.eks. en 2,5 km begynder-bane og en 3-3,5 km let bane. Der vil også være et udvalg af længere og/eller sværere baner, hvis nogen skulle have mod på det. Se selve indbydelsen til løbet på løbets hjemmeside - det er de ’Åbne baner’ lidt nede på siden. Det er Farum Orienteringsklub, som er arrangør, men alle er velkomne på samme måde som til Familie- og Motionsorientering. Kildeholm OK vil være der for at hjælpe vores gæster igang og selv løbe en tur.

Bemærk: Priserne er anderledes på denne dag, da man betaler per løber:
Barn: 50 kroner + leje af brik 15 kroner (en voksen kan følge med og ’skygge’/hjælpe uden ekstra betaling)
Voksen (21 år og derover): 100 kroner + leje af brik 15 kroner

Det kræver ikke forhåndstilmelding, men hvis I sender en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så skal vi kikke efter jeg, når I kommer.

 

Sted Buresøskovene