Kalender

efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Fællestur til O-løbsstævne
Søndag, 12 Juni 2016, 10:00 - 11:00
Hits : 545
Kontakt Leif

Søndag den 12. juni tager klubben igen på fællestur til O-løbsstævne. Denne gang er det i Grib Skov, hvor klubbens medlemmer og vore venner fra Familieorientering, Find Vej Dagen og andre interesserede mødes til en frisk tur i skoven og lidt socialt hygge. Der findes et bredt udvalg af baner/ruter fra børnebanen og begynder-banen på et par kilometer over lette og mellemsvære til de sværeste baner på en 8-10 km.

Vi vil opfordre til, at man møder op senest ved 10-tiden af hensyn til at undgå udsolgte kort. Der er parkering og stævneplads ved Kagerup Savværk, Kagerup Stationsvej 59, 3220 Helsinge. Vi mødes ved klub-banneret.

Klubmedlemmer opfordres til at forhåndstilmelde via O-Service eller mail til vores løbstilmelder Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Venner må gerne give tilsagn til turorganisatorenDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vi har en fornemmelse af, hvor mange vi bliver. Men man er som altid også velkommen til blot at møde op på dagen. Der er plads til alle.

Deltagelse koster 60 kr / 100 kr (unge/voksne) plus evt. leje af SI-brik 15 kr. (SportIdent tidtagningsbrik - klubben har nogle til udlån). Tilmelding på dagen koster ekstra 10 kr.

Klubben vil byde på kage/frugt. Har du lyst til at bage/stå for dette, så give besked til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Læs stævnets officielle indbydelse for flere detaljer, og kontakt gerne Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du vil vide mere.

Sted Grib Skov